Hirdetés

Anno 1800 - hamarosan indul a zárt bétateszt

|

Egy kisebb futurisztikus kitérő után az Anno-sorozat visszatér a múltba, hamarosan pedig a rajongók is elvihetik egy körre a legújabb epizódot.

Hirdetés

Kevés annyira időtálló sorozat van a menedzselős és városépítős játékok világában, mint az Anno, amely 1998-ban debütált az Anno 1602-vel és a mai napig jelentkezik újabb epizódokkal. Persze minden nagy múltra visszatekintő sorozat életében természetes, hogy néha variálni kell a formulán, így fordulhatott elő, hogy a sorozat legutóbbi részei tettek egy nagyobb kitérőt a sci-fi világába, viszont a következő fejezet, az Anno 1800 visszatér a sorozat történelmi gyökereihez.

Hirdetés

Az Anno 1800-at még tavaly jelentette be a Ubisoft, most pedig arról számoltak be, hogy hamarosan egy technikai teszt keretében a játékosok is kipróbálhatják a játékot vagy legalábbis annak egy részét, ugyanis a kampány minden bizonnyal nem lesz benne ebben a verzióban.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a jelentkezőknek el kell fogadnia egy titoktartási szerződést, amely alapján nem oszthatnak meg semmilyen tapasztalatot a játékról, csak az erre fenntartott és feltehetőleg zárt fórumon. A bétatesztre ezen a linken tudtok jelentkezni, viszont előtte mindenképpen nézzétek meg a gépigényt:

Anno 1800 minimum gépigény:

- Intel i5 3470 vagy AMD FX 6350 processzor
- 8 GB RAM
- Nvidia GeForce 670 GTX vagy AMD Radeon R9 285
- Microsoft Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10 (mind 64 bites)
- 26 GB szabad tárhely

Anno 1800 ajánlott gépigény:

- Intel i5 4690k vagy AMD Ryzen 5 1400 processzor
- 8 GB RAM
- Nvidia GeForce 970 GTX vagy AMD Radeon RX 480
- Microsoft Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10 (mind 64 bites)
- kb. 50 GB szabad tárhely

Az Anno 1800 megjelenés február 26-án várható, kizárólag PC-re. Ti mennyire várjátok? Szerettétek a korábbi részeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)