Hirdetés

Anno 2070 Complete Edition - a teljes élmény kulcsa

|

Megjelent az Anno 2070 bővített kiadása, mely többek között a Deep Ocean kiegészítőt is tartalmazza.

Hirdetés

Remek csomagot állított össze a Ubisoft Anno 2070 rajongóknak, mely kis hazánkban is megjelent már.

Az Anno 2070 Complete Edition az alapjátékon kívül az Anno 2070 Deep Ocean című kiegészítőt, az összes eddigi letölthető tartalmat, a két mű teljes zenei anyagát és egy bővített fejlesztési fa posztert is magában foglal.

A bővített kiadást a Uplay-en és a boltokban találjátok meg, előbbi 49,99€-ért (~15.210 Ft) kínálja, ami annyira nem pénztárcabarát ajánlat, főleg a bolti árhoz (9890 Ft) képest. Annak sem kell aggódnia viszont, akinek ne tetszene a modern köntös, ugyanis 2013. február 1-től a magyar játékosok számára is elérhető az Anno Online böngészős huncutság.

Az Anno sorozat egyébként 1998-ban kezdte meg hódító útját, mára pedig a Ubisoft egyik legsikeresebb szériája lett: eddig több mint ötmillió példányt értékesítettek belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)