Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - ideiglenesen megszűnnek az Epic Mercenary Eventek

|

A Ubisoft technikai okokból úgy döntött, hogy egyelőre inkább eltávolítja az Epic Mercenary Eventeket a játékból, amíg meg nem oldódnak a problémák.

Hirdetés

A Ubisoft különféle játékbeli eseményekkel szeretné hosszabb távon fenntartani az Assassin's Creed Odyssey játékosok figyelmét, de egyelőre ez több problémát okoz, mint örömet. A cégnek már másodjára kell lemondania a korábban beígért Epid Mercenary Eventet, most pedig úgy döntöttek, hogy inkább egy kicsit visszavonulnak nyalogatni a sebeiket.

Hirdetés

A legutóbb sikertelen probálkozás után a Ubisoft egy közleményben jelentette be, hogy szüneteltetik az eseményt, amíg nem jönnek rá, hogy miért nem működik a rendszer:

"Két héttel ezelőtt, amikor megpróbáltuk elindítani az első Epic Mercenary Eventet, akkor észrevettük, hogy a játékosok nagy részének nem jelenik meg ez a tartalom. Nem voltunk megelégedve azzal, hogy egy eventet csak néhány ember lát, ezért úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen eltávolítjuk ezeket az eseményeket a játékból, amíg meg nem oldottuk a problémát."

Ettől függetlenül bizonyára nem fognak unatkozni a rajongók, hiszen az a játék eléggé meg van pakolva tartalommal, és az évadpakkos küldetések is érkeznek szépen, de azért remélhetőleg sikerül mielőbb működőképessé tenni a feature-t, nem lenne rossz levadászni a táposabb ellenfeleket, és spártai rúgással reptetni kicsit az ellent. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)