Hirdetés

Assassin's Creed - tényleg egy viking lesz a következő főhős?

|

A rajongók már korábban is találtak utalásokat arra, hogy hova is kalauzol el minket a sorozat következő része, most pedig újabb pletykák kerültek elő.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a játékosok érdekes nyomokra bukkantak az Assassin's Creed legutóbbi részében, amiből arra következtettek, hogy a sorozat következő epizódjában a vikingek kapják majd a főszerepet. Ugyan végleges megerősítést még nem nyert ez a teória, most egy újabb informátor állítja, hogy erről lehet szó.

Hirdetés

A Reddit egyik felhasználója arra hivatkozott, hogy a 4chanon feltűnt a játék egyik fejlesztője, aki valóban úgy tűnt, mint aki képben van a játékkal. Nyilván sok ilyet láttunk már, a legtöbb pletyka nem jött be, de az sem ez lenne az első alkalom, hogy valóban hiteles információk kerülnek elő az internet legmélyebb bugyraiból, úgyhogy egy esélyt mindenképpen megérdemel.

Az állítólagos fejlesztő szerint a játék a 11. század korai éveiben játszódik, és egy dán viking szerepében játszhatjuk végig a történetet. A kaland ezúttal több országon is átível, Dánia, Svédország, Norvégia, de még Írország és Anglia kisebb részei is felkereshetők lesznek a térképen. A friss információk szerint politikai szempontból a Száz Királyság játssza majd a főszerepet, de emellett a kelta néphagyomány is feltűnik majd különböző küldetésekben, így egy nagyon érdekes egyveleget kapunk.

Ha ezek az infók igazak, akkor a sorozat következő epizódja szintén nagyon izgalmas lehet azok számára, akik szeretik a történelmet, de persze ezúttal is fontos, hogy fenntartásokkal kezeljük az ilyen bizonytalan forrásokat.

Nektek hogy tetszenek a felvázoltak? Játszanátok egy viking Assassin's Creedet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)