Hirdetés

Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington - íme a befejező rész

|

Mától érhető el a The Tyranny of King Washington című letölthető tartalom harmadik, egyben befejező része.

Hirdetés

Az Assassin's Creed III The Tyranny of King Washington DLC-ről megoszlanak a vélemények: az alternatív történelmi szál remek gondolatkísérlet, de Connor új képességei sokak szerint egyáltalán nem illenek az Assassin's Creed világába.

A DLC első két részében (The Infamy és The Betrayal) már láthatatlanná, farkassá, vagy sassá is változhattunk, így még könnyebb dolgunk volt az ellenfelek leterítésében. Egy korábbi hírnél Link92 nevű olvasónk ironikusan megkérdezte: "Mi lesz a következő? Medvepower?" Kedves Link92, íme a válasz:

Bizony, a The Redemption-ben tovább bővül eszköztárunk, így medveként is lecsaphatunk a gonoszokra. Ki tudja, egyszer talán disznóként is kalandozhatunk Ratonhnhaké:ton bőrébe bújva, így mi válhatunk az igazi Medvedisznóemberré.

Az Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington: The Redemption című tartalom mától érhető el PC-re és Xbox 360-ra, előbbiért 6,50 fontot (~2275Ft), utóbbiért 640 Microsoft Pontot kell kicsengetnünk. PlayStation 3-as kollégáknak holnapig kell várniuk, hogy ledöntsék Washington király trónját, az élményért 6,49 fontot (~2270Ft) kell majd fizetniük.

Galériánkban két új kép vár még rátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)