Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - a Szirén, a Sámán és a Potyautas

|

Mától elérhető a Guild of Rogues DLC, amely 3 új karakterrel bővíti a multiplayer palettát, hamarosan pedig néhány új pályát is kapunk majd.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag legújabb DLC-je is napvilágot látott, a Ubisoft ezúttal a többjátékos vonal erősítésére ment rá a csomaggal. PC-n és a Microsoft konzoljain már ma, PS3-as és PS4-es körökben pedig holnaptól válik elérhetővé a csomag, amely természetesen ingyen érkezik azokhoz, akik már jó előre befizettek egy Season Passra.

Míg a Szirén kardot használ, a Potyautas pisztollyal segíti át áldozatait az örök vadászmezőkre. A Sámán a jól megszokott "baltás gyilkos" szerepkörben tetszeleg, így csalja tőrbe áldozatait.

A három karakter mellé egy hét múlva két új pálya is társul majd, amelyeket minden játékos ingyenesen tölthet le. Az Assassin's Creed előző részéből már jól ismert Charleston mellett Kingston utcáin is megmutathatjuk majd, ki a legény a gáton. Az új pályák rengeteg új lehetőséget tartogatnak, hogy a legkülönbözőbb helyekről csapjunk le áldozatunkra.

Ti beruháztok Guild of Rogues-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)