Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - dupla XP hétvége és kihívások

|

Örülhetnek mindazok, akik PS3 vagy PS4 konzolokon játszák Edward Kenway kalandjait, a hétvégén ugyanis kétszer annyi xp jár a gyilkolásért.

Hirdetés

Az esemény péntek délután kezdődött és egészen vasárnap estig tart majd. Amellett, hogy a multiplayerben kétszeres szorzóval osztják az xp-t, számos kihívást is kaptunk.

A feladatok közt találunk személyre szólót és csapatalapút is, melyekért számos nyeremény ütheti a markunkat. Az egyéni feladatok közt a Focus Bonus gyűjtés szerepel, amelyért karakterenként 1-1 Patron kép lesz a jutalmunk, az event playlist teljesítéséért pedig a "The Opportunist" title-t szerezhetjük meg magunknak.

Emellett exkluzív Assassin kosztümöket is begyűjthetünk, az ehhez teljesítendő feladatokat pedig az Assassin's Creed IV: Black Flag menüjéből érhetjük el.

Ti mivel múlatjátok a hétvégét? Benéztek egy kicsit a multiba, vagy még leköt a Liberation?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)