Hirdetés

Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4 és The Crew nem lesz a brit Steamen

|

A szigetországban drasztikus változást hoz az idei főszezon, legalábbis a francia kiadó címeivel kapcsolatban. Az az Assassin's Creed: Unity, a Far Cry 4 és a The Crew nem lesz az angol Steamen.

Hirdetés

A PC-s digitális terjesztési piac elég erősen a Steam, és rajta keresztül a Valve befolyása alatt áll, de két nagy kiadó, az EA és a Ubisoft megpróbálta ezt kikerülni a saját DRM-rendszereikkel. Az EA esetén láttuk, hogy az Originre költöztették nagyobb megjelenéseiket, most a Ubisoft is valami hasonlóval próbálkozik, de lehet, hogy csupán a játékok árazásáról van szó.

Legalábbis ezt vetíti előre az a húzás, miszerint az idei főszezonban megjelenő három húzócímük, az Assassin's Creed: Unity, a Far Cry 4 és a The Crew nem lesz megvásárolható Steamen. Legalábbis Nagy-Britanniában. A Ubisoft részéről azt nyilatkozták, tárgyaltak a játékok Steames megjelenéséről, viszont egyelőre nem lesznek fent az online áruház brit változatában.

 

A PCGamesN szerint ez, vagyis az árszint okozhatta az egész mizériát, ugyanis a brit Steamen általában nem szokás 40 font felett árazni játékokat. Hogy ez a  jövőben is így marad-e, és ha igen, milyen folyamat első lépése volt, még erősen kérdéses.

Szerintetek lehet ez a UPlay egy újabb rohamának kezdete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)