Hirdetés

Nem egyhamar jelenik meg a Ubisoft Avatar játéka

|

Lehet, hogy James Cameron előbb mozikba küldi az Avatar folytatását, minthogy a Ubisoft Massive elkészül a játékváltozattal? A gondolatba is beleborzongtunk.

Hirdetés

James Cameron már jó ideje húzza a rajongók idegeit azzal, hogy folyamatosan odébb tologatja az Avatar folytatások premierjét, de egyszerre több filmet is forgat, amelyek kapcsán az elsőnél is grandiózusabb terveket dédelget, így nem hibáztathatjuk érte. Időközben azonban kiderült, hogy készül egy Avatar videojáték is, méghozzá a Ubisoft Massive és a rendező cége, a Lightstorm Entertainment közös fejlesztésben, előbbinek pedig a Tom Clancy's The Division 2 fejlesztése mellett valószínűleg nem kis falatot jelent ez a projekt. 

Hirdetés

Nos, a játék továbbra is fejlesztésben áll, azonban nem érdemes rá a közeljövőben számítani. A Ubisoft szóvivője elmondta az amerikai IGN-nek, hogy az Avatar videojáték a 2021-es üzleti évbél előbb biztosan előbb nem jelenik meg, amely 2020. április elsején kezdődik el. A szóvivő szerint az Avatar az egyik legnagyobb és legerőteljesebb brandjük, amellyel kapcsolatban nagy terveik vannak egy meglehetősen erős stúdióval és grafikus motorral hátuk mögött. 

Az Avatar 2 a jelenlegi tervek szerint 2020. december 18-án rajtol el az amerikai mozikban, az adaptációra pedig 2020. áprilisától számíthatunk, így az is megeshet, hogy szinte egy időben kapjuk meg mindkettőt, mint ahogy a Star Wars Battlefront és a Star Wars: Az ébredő Erő esetében történt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)