Hirdetés

Szavazz: szerinted milyen játékot rejt a Ubisoft új profilképe?

|

A kiadó új képe csak egy dolgot jelenthet: hamarosan bejelentenek egy új játékot. De vajon melyiket?

Hirdetés

A Ubisoft a napokban kezdte el húzni a rajongók agyát egy fiktív rendezvénnyel, amire május 9-én este kerítenek majd sort. A kiadó várhatóan itt leplezi le a következő nagy dobását.

Hirdetés

A francia vállalat hivatalos Facebook oldalának profilképét néhány perccel ezelőtt változtatták meg, ami minden bizonnyal egy újabb utalás a készülő játékra. A kommentelőknek természetesen azonnal beindult a fantáziája, és bár a legtöbben egy új Prince of Persiában reménykednek, mi az imént linkelt trailer alapján inkább egy Ghost Recon vagy Splinter Cell játékot várunk. Esetleg a következő Watch Dogsot, de akkor valószínűleg valami high-tech irányba vitték volna el a dolgot.

Szerintetek mire számíthatunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)