Hirdetés

A Ubisoft megmagyarázta, miért tűntek el a Call of Juarez játékok a digitális piacterekről

|

A kiadó hivatalos közleményben válaszolt a Call of Juarez címek rejtélyes eltűnése kapcsán.

Hirdetés

Még április elején derült ki, hogy a Call of Juarez sorozat két legutóbbi darabja, a Gunslinger és a The Cartel sem vásárolható már meg digitális piacterektől. A kiadó Ubisoft kicsit várt a válasszal, de legalább kaptunk hivatalos magyarázatot.

Hirdetés

Valószínűsíthető volt, hogy licencproblémák álltak a háttérben, és ez be is igazolódott. A Ubisoft PR képviselői elmondták, hogy az eredeti szerződéses megegyezés alapján a két játék lincencei és publikálási jogai már a Techlandet illetik, más jogok viszont továbbra is a kiadó Ubisoftnál vannak. Ezért vissza kellett vonni a címeket Steamről, Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről.

Arról nem beszéltek, hogy igyekeznének-e visszaszerezni a publikálási jogokat, és visszahoznák a játékokat a digitális piacterekre (valószínűleg nem), viszont elmondták, hogy a Techland már dolgozik az újrapublikáláson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)