Hirdetés

Ubisoft: cracket adtak ki javításként

|

Az Rainbow Six: Vegas 2 legújabb javításához kiadott hivatalos fixről kiderült, hogy valójában egy crack.

Hirdetés

A R6: Vegas 2 1.03-as patch-e tartalmazott egy "apró" hibát, ugyanis a Direct2Drive-on (digitális játékárusítással foglalkozó weboldal) megvásárolt majd letöltött változatok exe fájlját nem ismerte el hivatalosnak, így nem volt hajlandó települni. Emiatt az Ubisoft gyorsan kiadta az R6Vegas2_Fix.zip névre hallgató javítást, mely kiküszöbölte a hibát. Az archívumban található exét átvizsgálva azonban valaki felfedezte, hogy tartalmaz egy utalást a Reloaded warez csoportra, s mint ebből kiderült, az Ubi egy cracket adott ki javításként. Az eset egy hete történt, de most kezd el nagyobb publicitást kapni. A fájlt azóta eltávolították az Ubisoft weboldaláról, és a kiadó Community Manager-e a hivatalos fórumon kijelentette, hogy az ügyet már vizsgálják.

 

r6vegas2.png
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)