Hirdetés

Ubisoft domain regek - jön az Assassin's Creed: Brotherhood?

|

A Ubisoft igen beszédes domain neveket regisztráltatott nem rég. Lehet, hogy jövőre jön az Assassin's Creed 3, és egy új Driver is várható. Ubi finomságok az E3-on?

Hirdetés

Nagyon szeretjük a domain regisztrációkat, melyekből különösebb jóstehetség nélkül is megbecsülhetjük, milyen címekre számíthatunk a közeljövőben. Azt hiszem, nem kell magyarázni miképpen... A játékbejegyzésekre vadászó Superannuation szemfüles csapata ezúttal a Ubisoft új domain regisztrációit kürtölte világgá, és ezzel elindította a pletykák lavináját.

Nézzük a száraz tényeket: a Ubisoft április 14-én regisztráltatta az assassinscreedbrotherhood.com, a driversanfrancisco.com és a laserhomebattleground.com domain neveket. Utóbbiról az égvilágon semmi információ nincs, így akármi lehet (ötletelni lehet a kommentekben...), de a másik két cím alapján nem nehéz hihető elméleteket kreálni.

Az assassinscreedbrotherhood.com minden bizonnyal egy Assassin's Creed: Brotherhood című játékot takar, ami jelentheti természetesen a sorozat legújabb epizódját, az Assassin's Creed 3-at, de mivel alcímet ragasztottak hozzá, még az is lehet, hogy különálló játékról, vagy kézikonzolra szánt változatról, esetleg dobozos kiegészítőről van szó. A Ubisoft pár hónapja már említette, hogy 2011 első felében számíthatunk egy új Assassin's Creed játékra, ami Rómában fog játszódni, fejlett online multiplayer lehetőségekkel gazdagodik, és viszontláthatjuk benne akrobata hősünket, Ezio Auditore-t is. Szerintetek az ACIII jön?

A driversanfrancisco.com domain alapján elképzelhető, hogy a Driver széria következő felvonása San Francisco meredek utcáira költözik, és talán Driver: San Francisco néven tisztelhetjük majd. A kiadó az új Driver érkezését is bejelentette már korábban, ám egyetlen hírmorzsát sem pottyantottak el róla.

Egyáltalán nem leszünk meglepve, ha a közelgő E3 kiállításon a franciák megörvendeztetnek bennünket néhány finom kis bejelentéssel. Lehet kérem találgatni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)