Hirdetés

Ubisoft DRM - Ausztrália benézte

|

Egész Ausztrália területén gondok vannak a Settlers 7-tel, a DRM rakoncátlankodása miatt

Hirdetés

Lassan egy külön fejezet nyílik a játéktörténelem nagykönyvében az Ubisoft DRM szócikkének. A leginkább problémáiról megismert rendszer most újabb tragédiával sújtja a PC-s játékosokat, de „szerencsére" csak a világ másik oldalán.

Mert hiába jelent meg hivatalosan Ausztráliában a Settlers 7, a szigetország minden tájáról komoly gondokat jelentettek felőle, mégpedig hogy egyáltalán elindulni sem hajlandó a játék, mert az nem tud csatlakozni az Ubisoft szerverekhez. Offline mód meg ugye nincsen. Az Ubisoft természetesen azonnal elismerte a hibát és közleményében azt írta, hogy „a világon elszórtan jelentkező gondok Ausztráliában különösen gyakoriak.." Hmm... szegények. Szerintem csak nagy a ping-jük. Az ügy megoldásán már dolgozik az Ubisoft, mi pedig várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)