Hirdetés

Ubisoft - Eddig bírta az új DRM

|

Egy nap kellett a hekkereknek, hogy feltörjék az Ubisoft új DRM-rendszerét

Hirdetés

Alig 24 órával a Silent Hunter V megjelenését, és a sokat kommentált új Ubisoft DRM debütálását követően máris torpedótalálat érte a franciák kalózellenes technológiáját.

A vitatott megoldás lényege, hogy ezentúl az Ubisoft játékok (köztük a tegnap megjelent Silent Hunter 5, vagy a maholnap esedékes PC-s Assassin's Creed 2) folyamatos internetkapcsolatot igényelnek, ami nélkül el sem indulnak, tekintve, hogy nem ismerik az offline mód fogalmát. A netre most felkerült tört Silent Hunter 5 feltörői állítása szerint a telepítés után csak crackelni kell, és más merülhetünk is. Csak egy bökkenő van, mégpedig hogy az illegális úszkálás alatt egyáltalán nem javallott az Ubisoft Game Launcher használata, de legjobb, ha a netkapcsolatot is teljesen megszakítjuk. Ez aztán az előrelépés! Tanulság? Mindent fel lehet törni, ellenben a használt játék kereskedelem ellen még beválhat az Ubisoft új elképzelése. Meglátjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)