Hirdetés

Ubisoft és KoRn duett

|

A Free Radical egyelőre csak PS3-ra érkező Haze című FPS-e egy új marketing-fogás első, szerencsés áldozata.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az ismert és elismert KoRn külön számot ír és ad elő a Haze kapcsán, mely a játék megjelenésével egy időben fog debütálni a rádiókban és a televíziókban. Az Ubisoft a jövőben a popszakma más képviselőivel is szeretne majd hasonló megállapodást kötni, s ezzel a reklámozás egy új fajtáját bevezetni. Úgy vélik, hogy különösen szerencsés dolog, hogy a játékok és zenék fogyasztói rétege nagyjából megegyezik.
Az 1994-ben debütált KoRn több mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Énekesük, Jonathan Davis többször adott már hangot annak, hogy szereti az Ubisoft játékait (Rainbow Six: Vegas, Ghost Recon Advanced Warfighter 2), így nem olyan meglepő, hogy megszülethetett a megállapodás.

A 2048-ba helyezett Haze egy olyan jövőképet vetít elénk, melyben a kormányok kiszervezték a katonai feladatokat, s ezeket magán cégek látják el. Shane Carpenter a Mantel Global Industries katonájaként a legjobb fegyverekkel, a legmodernebb felszereléssel, s a képességeit felfokozó Nectar nevű droggal felvértezve indul harba a Promise Hand nevű szervezet ellen. A rutinfeladat során hamarosan kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik, s valami nagyon nincs rendben.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)