Hirdetés

Far Cry 3: Blood Dragon - megérkeztek az első értékelések

|

Ma jelent meg a játék, ennek örömére pedig befutottak az első értékelések is, melyek alapján mindenképp érdemes kipróbálnunk a mű sci-fi lövöldét.

Hirdetés

Az alapjáték nélkül is futtatható Far Cry 3: Blood Dragon megjelenését ünnepelve sorra látnak napvilágot az első értékelések, melyek alapján nem kell szégyenkeznie a fejlesztő Ubisoft Montreal csapatának, sőt.

A korábban kiszivárgott Far Cry 3: Blood Dragon box art alapján kicsit megijedtünk, a lézerszemű neonsárkány nem éppen olyasmi volt, amire a Far Cry 3 után számítottunk volna. A játék kipróbálása után viszont megnyugodtam: a '80-as évek sci-fi elképzeléseit kiparodizáló, klisékkel teletömött űrlövölde önmagát sem veszi komolyan, és éppen ezért működik ennyire. Vicces, élvezetes, akciódús, de semmi több, és nem is akar többet.

Lássuk, hogyan vélekednek a külföldi kollégák:

Official Xbox Magazine (OXM) – 7
Worth Playing – 8.5
GameFront – 68/100
Computer and Videogames (CVG) – 8.1
Polygon – 8
God is a Geek – 8
Destructoid – 7
Eurogamer – 9
Strategy Informer – 8
Lazygamer – 8.5
Game Informer – 8.5
Guardian – 3/5
Joystiq – 4.5/5
IGN – 8
Edge – 7
Xboxygen – 4/5 (France)
OPM – 7
VideoGamer – 7
MondoXbox – 9
Gamespot – 8.5
TSA – 7
Spong – 7
Digital Spy – 3/5

Összehasonlítva a Dead Island: Riptide tesztek eredményeivel, azt mondhatjuk, hogy nyert a Blood Dragon, ami már csak azért is dicséretes, mert nem övezte akkora reklámhadjárat, mint a zombis mókát. Nekem valamiért mindig beugrik róla a Duke Nukem: Forever és a Duty Calls című FPS paródia róla, emlékeztek még?

A Far Cry 3: Blood Dragon hivatalosan ma jelent meg, de türelmetlenebbek már hetek óta nyúzhatják az űrlövöldét, mivel korábban feltörték a UPlay-t és kiszivárogtatták a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)