Hirdetés

Far Cry 5 - a medve nem játék

|

A Far Cry 5 legújabb előzetesében a Ubisoft csapata egy kicsit átfogalmazta az Egyesült Államok Jognyilatkozatát.

Hirdetés

Már a bejelentés óta nyilvánvaló, hogy a Far Cry 5 nem titkolt szándéka kifigurázni néhány jellegzetes amerikai sztereotípiát, ezt pedig csak tovább erősíti a legújabb, zseniális előzetes.

Hirdetés

A Bill of Rights címre keresztelt trailer az Egyesült Államok polgárainak alap jogait megfogalmazó nyilatkozatot dobja fel néhány érdekes csavarral. Ugye a nyilatkozat egyik alapja, hogy mindenkinek joga van fegyvert tartani ("the right to bear arms"), de a Far Cry 5 szerint sokkal érdekesebb, ha mindenkinek joga van medvét felfegyverezni ("the right to arm bears"), és a videóból jól látszik, hogy van benne valami.

Persze nem csak ezt változtatták meg, a Far Cry 5 szereplői általában véve kicsit lazábban értelmezik a törvényeket, de ebből nekünk bajunk nem lehet, hiszen hatalmas mókának tűnik. A Far Cry 5 megjelenés március 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)