Hirdetés

Ubisoft: fölösleges a játékokat PC-re optimalizálni

|

A Ubisoft most nem szeretne a játékosok kedvence lenni: a cég az idén leginkább várt címek elcsúsztatása után olyan nyilatkozatot tett, amivel bizonyára nem lesz a PC-sek legjobb barátja.

Hirdetés

Most, hogy senki nem dobálja rothadó paradicsomokkal a Ubisoft székházát a mélyen gyűlölt másolásvédelmi eljárások miatt, és csak néhányan állnak kint a hidegben a Watch Dogsot, a South Parkot és a The Crew-t követelve, ideje volt megint mondani valami olyat, amivel ki lehet verni a PC-sek biztosítékát.

Most az Assassin's Creed IV társproducere, Sylvain Trottier nyilatkozott. A játék PC-s verziójának esetében sokan sérelmezték, hogy a legdurvább konfigurációkon is megküzd az 1080p-60fps kombóval, ami egy teljesen indokolt panasz. Trottier szerint viszont nem prioritás, hogy a játékokat PC-re optimalizálják: „PC-n általában nem törődsz a teljesítménnyel, mert az alapelv az, hogy ha nem fut elég jól, veszel egy erősebb GPU-t. Ha konzolt választasz, ezt nem teheted meg.”

Szóval ha nem fut jól egy játék, akkor újítsd a géped. Tulajdonképpen a te hibád, hogy nem megy úgy, mit vártál. Hát szabad ilyet mondani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)