Hirdetés

For Honor - hamarosan ide is beköszönt a Halloween hangulat

|

A Ubisoft bejelentette, hogy idén is megrendezésre kerül a Return of the Otherworld névre keresztelt Halloween témájú event.

Hirdetés

A Fortnite, az Overwatch és a Team Fortress 2 után most a Ubisoft csapata sem akar kimaradni a Halloween ünnepléséből, így hamarosan a For Honor rajongói is részt vehetnek egy tematikus eseményen.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy idén visszatér a Return of the Underworld, amelynek keretében csontvázak seregeit csaphatjuk majd szét néhány új, jópofa játékmódban. A cég bejelentésében elárulták, hogy visszatér korábbról az Endless March nevű mód is, amely a hagyományos Dominion variációja lesz, valamint a heti rendszerességgel jelentkező Arcade Questek új PVE kihívásokkal toldják majd meg a játékot a szintén mostanában megjelenő Marching Fire kiegészítő révén.

A srácok egy trailert is összedobtak a Halloween esemény köré, ami biztosan sokak kedvét meghozza majd egy kis csontváz daráláshoz.

Nektek hogy tetszik? Eddig melyik online játék találta el a legjobban a Halloween hangulatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)