Hirdetés

Ubisoft Forward - kövesd a Ubisoft bejelentéseit élőben!

|

Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, Watch Dogs Legion és sok más érdekesség várható a Ubisoft livestreamjében. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Kihasználva a kialakult helyzetet, a Ubisoft úgy döntött, nem júniusban, az E3 idejében tartja meg nagy éves sajtókonferenciáját, hanem egy hónappal elhalasztja. Így nagyobb figyelem hárulhat a kiadó játékaira, és a csapatoknak is több ideje volt előkészíteni az anyagokat.

Hirdetés

Ma este 21:00-kor viszont kezdetét veszi a Ubisoft Forward, melynek keretében biztosan felbukkan majd az Assassin's Creed Valhalla, a Watch Dogs Legion, a Far Cry 6, de szó eshet a Hyper Scape-ről, a Gods and Monstersről és a Rainbow Six Quarantine-ról is. Izgalmas műsor lesz, ne hagyjátok ki; ha vége (ami nagyjából 21:45-re várható, mert ekkor indul a post-show), jövünk az összefoglalóval és egy exkluzív Watch Dogs Legion előzetessel is! Ne feledjétek, a show alatt a Watch Dogs 2-t ingyen lehet majd megszerezni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)