Hirdetés

Ilyen változásokat akarnak a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint játékosai

|

Rengeteg baj van a Ubisoft legújabb játékával, de a cég megfogadta, hogy nem hagyja cserben a rajongókat. A játékosok most elmondták, mik a legégetőbb problémák. Egyetértetek velük?

Hirdetés

Az utóbbi egy-két évben már kezdtük úgy érezni, hogy a Ubisoft tényleg meghallotta a sok kritikát és elkezdett egy kicsit jobban odafigyelni a játékaira, így aztán duplán csalódnunk kellett, amikor idén megjelent a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, amely nem csak játékként gyengélkedik, de technikai szempontból is egy összecsapott, félkész produktum.

Hirdetés

Szerencsére a fejlesztők is belátták, hogy nagyon mellélőttek és rögtön el is kezdtek azzal foglalkozni, hogy kijavítsák a hibákat, de előbb arra kérték a játékosokat, hogy osszák meg, szerintük mik a legégetőbb problémák a játékban. A kérdőív most befejeződött, a Ubisoft pedig egy blogbejegyzésben meg is osztotta, hogy mik voltak a legnépszerűbb opciók:

- több, mint 50% szerint a gép által irányított csapattársakra lenne szükség
- több, mint 35% arra szavazott, hogy javítsák fel az MI-t, ne legyen tiered loot és el lehessen adni minden felszerelést egyszerre
- több, mint 30% kérte, hogy ne legyen szükség folyamatos online kapcsolatra

Emellett rengetegen kérték, hogy folytassák a történetet, illetve hogy legyen több új fegyver és testresztabhatósági lehetőség. Ennek kapcsán a fejlesztők már el is árulták, hogy a decemberben induló Terminator Live névre hallgató játékbeli esemény nem csak új sztori tartalmat hoz, de új fegyvereket és új fajta ellenfeleket is hozzáad majd a játékhoz, úgyhogy aki emiatt érezte soványnak a Breakpointot, annak jó eséllyel megér majd egy újabb kört.

A csapat azt is hozzátette, hogy természetsen a bugokkal is folyamatosan foglalkoznak és minden egyes frissítés tartalmaz majd javításokat is, amelyekből remélhetőleg nagyon sok megjelenik majd az elkövetkező pár hónapban, mert a kritikák alapján bőven van mit javítani. Persze szúrkálódás ide vagy oda, azért dícséretes, hogy a Ubisoft elismeri a baklövéseit és akár még a stratégiáján is hajlandó változtatni annak érdekében, hogy az ilyesmi többet ne forduljon elő.

Ti mit gondoltok? Megérdemel egy újabb esélyt a Breakpoint? Mi mindenképpen megadjuk neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)