Hirdetés

Nem találnátok ki, melyik a Ubisoft leggyorsabban fogyó játéka PSN-en

|

Újabb rekord dőlt meg egy nemrég megjelent Ubisoft játéknak köszönhetően, amit egy hét alatt több mint kétmillióan szereztek be.

Hirdetés

Mostanában elég jól járnak azok a játékok, amik bekerülnek a PlayStation Plus ingyen játékai közé - bizonyára a Rocket League sem lenne annyira népszerű, ha nem kapja meg többmillió PS4-felhasználó ingyen.

A Grow Home PC-n is siker lett, a kritikusok és a játékosok is zabálták a fura, de aranyos játékot, amiben egy robottal kell paszulyra mászni. Vagy valami ilyesmi. A Ubisoft ma örömmel tudatta, hogy a játék egy hét alatt kétmillió érdeklődőt vonzott PlayStation 4-en, és ezzel a cég legrövidebb idő alatt legtöbbször letöltött játékává vált.

A Grow Home egyébként egy garázsprojekt volt, csak azért készült, hogy segítségével új technológiákat fejlesszenek, kísérletezgessenek velük. Ez volt az első PS4-es játék, amit a játékosok szavaztak meg ingyenesnek a Vote to Play kezdeményezés keretében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)