Hirdetés

UbiSoft 2 in 1

|

Az UbiSoft 2 repülő szimulátort is ki fog adni, melyet az 1C: Maddox Games fejleszt. Figyelem, mindkettő újdonság! Először is itt van a The Battle of Britain elnevezésű gamma, mely első hallásra nagyon ismerős lehet mindenkinek. Nem véletlen, ugyanis az iEntertainment Network is fejleszt egy ugyanilyen nevű programot (lásd: itt) amit az Activision fog majd megjelentetni, méghozzá ebben a hónapban. Hogy miért is van ez a névegyezés (valószínüleg a tartalomban sem lesz sok különbség)? Nos, ki tudja, talán mindkét cég ugyanazt a "kreatív" nevet találta ki egy évvel ezelőtt, és nem akarnak tágítani mellőle. Mindenesetre az UbiSoftos gépek 2005ben fognak megérkezni. A másik fontos bejelentés az, hogy készül az IL2 Sturmovik Forgotten Battles kiegészítése! Ez is II. Világháborús lesz, akárcsak elődje, és 2004 elején landol majd az üzletekben. Sajnos semmi konkrétumot nem árultak el a játékról.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)