Hirdetés

Jön a Ubisoft következő szülinapi ingyen játéka

|

A harmincadik születésnapját ünneplő kiadó jóvoltából júniusban a Prince of Persia: The Sands of Time volt ingyenes, júliusban pedig egy másik sorozat első epizódja lesz az.

Hirdetés

A múlthavi E3-tól kezdve egészen decemberig minden egyes hónapban kapunk egy Ubisoft játékot ingyen. Nem érdemes nagyon friss címekre számítani, viszont már most is elégedettek lehetünk az ajánlatokkal.

Az elmúlt hetekben a Prince of Persia: The Sand of Time-ot tölthette le minden Uplay felhasználó, viszont július 13-án a játék újra fizetőssé válik, és helyét 30 napra az első Splinter Cell veszi át. Sam Fisher 2002-ben indult első kalandjára, és sokan máig a sorozat legjobb részének tartják. (Én személy szerint a Pandora Tomorrow-t jobban szerettem, de ezen nem veszünk össze.) 13-ától innen tudjátok majd letölteni, addig még a PoP-ot adhatjátok hozzá könyvtáratokhoz.

A sorozat egyébként mostanában épp pihen, a 2013-as Blacklist óta nem hallottunk semmi hivatalosat egy esetleges új részről, sem annak PS4-es és Xbox One-os újrakeveréséről. Mindkettőt szívesen fogadnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)