Hirdetés

Így kell boldog új évet kívánni Ubisoft módra

|

Keresgélős játékkal köszönti a Ubisoft 2014-et, ahol időre kell megtalálnunk mindenféle mókás dolgot. Másnaposság ellen jó orvosság. Na jó, hazudtunk.

Hirdetés

Igazából elég nehéz, és idegtépő játék, ahol egy Ubisoft hősökkel és cuccokkal telezsúfolt képen kell megtalálnunk időre mindenféle apróságot.

Szóval ha most nagyon másnapos vagy, vagy csak szimplán bágyadt, akkor ez nem a te játékod, de a frissen és üdén ébredő játékostársaknak kellemesen indulhat 2014.

Köszönjük a stílusos évkezdést, nektek pedig kellemes játékot kívánunk. A keresgélős móka böngészőben játszható, kattintsatok ide, ha ki akarjátok próbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)