Hirdetés

Ubisoft játékok 2012-re - van egy kis kavarodás

|

A Gameranx szerint már végleges a Ubisoft idei megjelenési listája, amely ugyan még nem is hivatalos, máris van benne némi kavarodás.

Hirdetés

Tehát 2012-re a Ubisoft a következő játékokat tervezi: Assassin’s Creed 3, Brothers in Arms: Furious 4, Far Cry 3, Tom Clancy’s Splinter Cell: Retribution, Tom Clancy’s Ghost Recon Online, Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier, I am Alive valamint a Just Dance: Final Party. Ezt még a kiadó nem erősítette meg hivatalosan, de egy kicsi zavar azért máris akadt az Erőben.



Az Amazon francia oldalán ugyanis megjelent egy másik Just Dance cím, ami amolyan Best of válogatásnak tűnik, de erről sincs semmi extra információ. Lehetséges, hogy két cím is lesz, vagy csak elbarmolt valaki valamit? Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)