Hirdetés

A Ubisoft következő játékai már a next-gen konzolokra is megjelennek

|

A Gods & Monsters, a Rainbow Six Quarantie és a Watch_Dogs Legion fejlesztésénél már aktívan számolnak a következő generációs konzolokkal.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Ubisoft, hogy megnövelik a következő játékaik fejlesztésére szánt időt, amihez aktívan hozzájárult az is, hogy a Breakpoin és a Division 2 is elhasalni látszik a pénztáraknál. Úgy néz ki, hogy a jövő év második felére tolt megjelenések azt is jelentik, hogy ezeket a játékokat már be is tehetjük a karácsonyfa alá a PlayStation 5 vagy az Xbox Scarlett mellé.

Hirdetés

A Ubisofttól nem áll távol, hogy gyorsan lecsapjon az újonnan megjelenő platformokra, hiszen ők voltak azok, akik a Google Stadia mellé is azonnal beálltak, és jó pár játékuk lesz már megjelenéskor a Stadia kínálatában. Egyelőre a Gods & Monstersről, a Rainbow Six Quarantie-ról és a Watch_Dogs Legionről tudjuk, hogy jövőre megjelenik, de a cég pénzügyi jelentésében szerepel még két, egyelőre meg nem nevezett AAA játék is. Csak találgatni tudunk, hogy ezek között vajon egy új Assassin's Creed, a régóta halogatott Skull & Bones vagy a még régebb óta várat Beyond Good and Evil 2 tűnik-e fel - a legnagyobb esély az első kettőre van. Akármelyik is lesz, az már biztos, hogy mindegyik megjelenik majd a következő generációs konzolokra is, amik a tervek szerint a jövő évi karácsonyi szezonra kerülnek a boltok polcaira.

Szerintetek mivel örvendeztet meg minket jövőre a Ubisoft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)