Hirdetés

Ubisoft klasszikusok a GOG-on

|

A kisebb kiadók mellett sorra tünedeznek fel a nagyobb halak is a Good Old Games portál támogatóiként.

Hirdetés

A nagyok közül a Codemasters már a kezdetek kezdetén támogatta a gog.com-ot, most viszont a Ubisoft is csatlakozott a klubhoz. A portált üzelemtető ötletgazda (CD Projekt) és a francia óriás között létrejött megállapodás értelmében első körben Beyond Good & Evil, a Far Cry, a Heroes of Might & Magic, az IL-2 Sturmovik: 1946, a Prince of Persia: The Sands of Time, a Tom Clancy's Ghost Recon és a Tom Clancy's Rainbow Six lesz elérhető. Közülük a Prince of Persia: The Sands of Time, a Beyond Good & Evil és az IL-2 Sturmovik:1946 vásárolható meg már most egyenként 9.99 dollárért.

Far Cry

Far Cry - 56. kép Far Cry - 57. kép Far Cry - 58. kép Far Cry - 55. kép



Szintén az új megjelenések között üdvözölhetjük a Codemasters felhozatalát erősítő 1994-es Cannon Foddert (6.99 dollár). A felülnézetes háborús játék annak idején rendkívül szórakoztató volt, s ha képesek vagyunk túltenni magunkat a megkopott grafikán, akkor még ma is megér egy misét.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)