Hirdetés

A Ubisoft vezére szerint el fognak tűnni a hagyományos konzolok

|

A Ubisoft első számú embere, Yves Guillemot szerint elkerülhetetlen, hogy eltűnjenek a jelenleg ismert konzolok és arra is van ötlete, hogy mi válthatja fel őket.

Hirdetés

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot meglepő jóslattal állt elő: arra számít, hogy a hagyományos értelemben vett konzolok, ahogy ma ismerjük őket el fognak tűnni a következő generáció után és helyüket átveszik a konzolok új, valószínűleg streaming-alapú típusa. 

Guillemot a következőket nyilatkozta az általa vizionált jövőképpel kapcsolatban egy elemzői tájékoztatón a minap: "A konzolokat illetően arra számítunk, hogy lesznek még új gépek, amiknek köszönhetően ez a piac tovább növekszik majd és úgy érezzük, hogy még egy konzolgeneráció biztosan lesz, mielőtt betörnének a piacra az új típusú konzolok." Arra a kérdésre, hogy szerinte mik lesznek ezek az új masinák, Guillemot egészen egyértelmű választ adott: a streaming szolgáltatásban látja a jövőt, hiszen a nagy sávszélesség biztosítása hamarosan senkinek sem jelent majd problémát, de a jelenlegi típusú játékokat tekintve még idő kell hozzá, hogy népszerűvé váljon. 

Guillemot pedig nincs egyedül véleményével, hiszen korábban az Electronic Arts főnöke, Peter Moore is arról beszélt, hogy a jövőben már nem lesznek konzolok, míg a Tekken producere úgy vélte, hogy a PlayStation 5 már nem konzol lesz. Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)