Hirdetés

Hatalmas leárazáson csaphattok le a Ubisoft legnagyobb címeire

|

A PC-s játékosok most a Uplayen keresztül régi és új játékok közül is válogathatnak, és néhány kifejezetten figyelemre méltó alkotásra tehetnek szert töredék áron.

Hirdetés

A Ubisoft kifejezetten gyenge évet zárt, és sok rajongót magára haragított a Breakpoint meglehetősen összecsapott megjelenésével, éppen ezért most komoly energiákat fektetnek abba, hogy visszanyerjék a játékosok szimpátiáját. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy most egy meglehetősen figyelemreméltó akció keretein belül kínálják fel alacsony áron legnagyobb címeiket. 

Hirdetés

Ha régóta szemeztetek a cég valamelyik játékával akkor ez lehet a remek alkalom, hogy behúzzátok, hiszen többek közt olyan franchise-ok képviselői bukkanak fel az akcióban, mint az Assassin's Creed, a Prince of Persia, a The Division, a Rainbow Six, a Far Cry, a Heroes, a The Settelers vagy a Splinter Cell. 

A Rainbow Six Siege: Delux Edition-t például mindössze 9,90 euróért húzhatjátok be, ami egy remek ár, pláne, hogy ez a kiadás minden olyan tartalmat magában foglal, amire egy kezdő játékosnak szüksége lehet.

Emellett a The Division 2-re is ugyanezen az áron csaphattok le a héten; a Ubisoft loot-shootere kifejezetten jól sikerült, és nagyon jó vétel lehet, ha szerettek a komákkal vállt vállnak vetve harcolni, ráadásul most teljesen ingyen ki is próbálhatjátok vásárlás előtt. 

Mindenkinek melegen ajánljuk, hogy nézzen szét a Ubisoft digitális boltjában, hiszen töredék áron juthattok hozzá a játékokhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)