Hirdetés

Ezeket a játékokat adja a Ubisoft a következő két szezonban

|

Összesen öt új játékot tervez megjelentetni a kiadó a 2017-es pénzügyi év során, itt a teljes lista.

Hirdetés

Általában mindig az őszi szezont húzza meg jobban a Ubisoft. Idén tavasszal három játék, a Far Cry Primal, a Tom Clancy's The Division, valamint a Trackmania Turbo jelentek meg a kiadó felügyelete alatt, míg tavaly ősszel a Rainbow Six: Siege, az Assassin's Creed Syndicate, az Anno 2205, a Just Dance 2016 és a Might & Magic: Heroes VII került piacra.

Jelen állás szerint idén őszre és jövő tavaszra összesen öt játék van betervezve, melyek közül az egyik egy vadonatúj IP, amit még le sem lepleztek. A másik négy a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, a South Park: The Fractured But Whole, a For Honor, illetve a Watch_Dogs 2, aminek hivatalosan még nincs neve, és most sem derült ki, számozást vagy alcímet kap-e.

A már bejelentett játékokat korábban 2016-ra ígérték, reméljük, nem fognak csúszni. További részletek az E3-ra várhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)