Hirdetés

Ubisoft - Mi vár ránk 2010 első felében?

|

Eddig még nem látott jelenetekkel tarkított összeállítást készített az Ubisoft a jövő év első felére tartogatott játékaiból.

Hirdetés

Mivel már orrunkban érezzük a sülő bejgli illatát, s rekeszszám halmozzuk fel a szilveszteri pezsgőt, az Ubisoft német szárnya gyorsan összedobott egy emlékeztetőt, miszerint jövőre is lesznek játékaik, mégpedig nem is rosszak.



Leginkább a stratégiai játékok szerelmesei lesznek majd elkényeztetve, hiszen még tavasszal érkezik a R.U.S.E., ami újabb kísérlet az RTS műfaj megreformálására a kiadó részéről. Az EndWar hangvezérlése után jön az érintőképernyős irányítás, ami még teljesebbé teszi a terepasztal-élményt. Az egyébként egérrel játszi könnyedséggel irányítható második világháborús játék címéhez híven erőteljesen épít a megtévesztésre a bevetések során alkalmazandó taktikákat tekintve.
Szintén a szirmaikat bontogató virágokkal együtt érkezik a The Settlers 7: Path to a Kingdom. Telepeseink ezúttal a reneszánsz kezdetének Közép-Európájában találják magukat, ahol városkájuk felépítése és gazdaságuk felvirágoztatása mellett riválisaikat is le kell gyűrniük kereskedelmi, kutatás-fejlesztési, vagy fegyverkezési versenyben.
A stratégiai vonalat erősíti az Anno 1404: Venice címre keresztelt expanzió is, ami továbbra is csodaszép, s állja a versenyt az új Settlers epizóddal grafikáját tekintve is. A várhatóan februárban bemutatkozó alkotás a velencei kultúra sajátos jellemvonásait viselő épületekkel és gigantikus palotákkal kápráztatja el a sorozat rajongóit.



Bár PC-n szintén tavasszal debütál az Assassin's Creed II, az összeállításba egy easteregg miatt került csak be. Figyelmesebb játékosok ugyanis felfedeztek egy óriáspolipot az egyik titkos helyszínen, amihoz most megismerhetitek az oda vezető utat.
Ezio mellett nem szabad megfeledkeznünk Sam Fisher ámokfutásáról, aki a Splinter Cell: Conviction történetes során lánya gyilkosait keresi. A vérmérséklettől függően lopakodós, vagy épp akciódús játék mellett szólhat majd a már bevált kooperatív játékmód is.
Végül, de nem utolsósorban érdemes még megelíteni a bukaresti Ubisoft stúdióban formálódó Silent Hunter V-öt. A kezelőfelület már most áttekinthetőbbnek tűnik, keresztül-kasul bejárhatjuk tengeralattjárónk klausztrofóbiában szenvedő egyéneknek nem ajánlott fedélzetét, szót válthatunk beosztottjainkkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)