Hirdetés

A Ubisoft Montreal kreatív igazgatója az ArenaNethez igazol

|

Jason VandenBerghe egy nagy lépéssel hátrahagyja a játékfejlesztést, és a Guild Warsos céghez megy, ahol a feladata a tehetségek nevelése lesz.

Hirdetés

VandenBerghe 2008-ban csatlakozott a Ubisofthoz és olyan játékokon dolgozott, mint a Red Steel 2, a Ghost Recon: Future Soldier, a Far Cry 3 és legutóbb a For Honor. A Facebook posztjában leírta, hogy azért lép le, mert új pozícióban próbálhatja ki magát. Egyelőre durva kihívásnak tűnik neki.

Bevallotta, hogy nagy lépés ez, és egy picit nem is tudja hirtelen hova kapjon, de nagyon megszerette az ArenaNet csapatát, és örömmel megy hozzájuk dolgozni.

"Nem fogok közvetlenül játékokat csinálni már. A stúdióval dolgozom, ahol terelgethetem a csapatokat, és nevelhetem az embereket. Kicsit izgatott vagyok ettől az egésztől. Pont ezzel akartam most foglalkozni."

A posztot azzal folytatta, hogy hálás mindenért a Ubisoftnak, hogy imádott velük dolgozni, és szép jövőt remél a cégnek. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)