Hirdetés

Ubisoft: Nem érné meg kiadni az I Am Alive-ot PC-re

|

Aki még reménykedett abban, hogy az I Am Alive PC-re is megjelenik, annak rossz hírünk van.

Hirdetés

Stanislas Mettra, a Ubisoft kreatív igazgatója azt mondta, hogy "tisztán és érthetően hallotta a PC-s játékosok panaszkodását" a platformra történő hivatalos bejelentés hiánya miatt.

Ezután egy igen érdekes kérdést fogalmazott meg: "Ezek az emberek csak azért hangoskodnak, mert nincs [PC-s] verzió, vagy tényleg játszani akarnak ezzel a játékkal? Ha megcsinálnánk vajon megvennék?" Még ha lenne is rá igény, egy hátráltató tényezője továbbra is marad, ez pedig nem más, mint a kalózkodás. "Valószínűleg 12 srác 3 hónap alatt átportolná PC-re; nem kerülne sokba, de azért kerülne valamennyibe. Ha csak 50000 ember veszi meg, akkor nem éri meg." Az I Am Alive december folyamán jelenik meg a PlayStation Networkön és az Xbox Live Arcade-en. Néhány új kép is megjelent, ezeket alább láthatjátok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)