Hirdetés

Gondok vannak a Ubisoft szervereivel, karbantartás lesz ma

|

A rossz hír, hogy sok Ubisoft-szolgáltatás nem elérhető. A jó, hogy a Rainbow Six: Siege-ben megint megszedhetjük magunkat Renownnal.

Hirdetés

Nagyon kellett már az Operation Health a Rainbow Six: Siege-nek, ugyanis míg a játék maga szórakoztató, az, hogy minden egyes patch után meghalnak a szerverek, annyira nem. Reménykedünk, hátha ez a szezon megtöri a szériát.

Most viszont nagyobb gáz van, ugyanis a Ubisoft több játékának szervereivel problémák akadtak, de a honlappal és a Uplay-jel sincs minden rendben. A Siege esetében már aktiválták az ilyenkor szokásos, bocsánatkérő, 48 órás Renown-bónuszt, de a karbantartásra, ami ha minden igaz, mindent megold majd, csak délután fél 2-kor kerül sor.

Mivel munkában vagyunk, akármennyire is szeretnénk (szigorúan azért, hogy első kézből adhassunk infót, nem pedig a dupla Renown miatt), nem tudjuk ellenőrizni, hogy a probléma nálunk jelentkezik-e, de ti mondjátok el, mit tapasztaltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)