Hirdetés

Ubisoft - Surfer Girl akcióba lendült

|

A hírhedett blogger újfent lecsapott nagy kedvencére, az Ubisoftra, s exkluzívnak vélt információkat oszt meg velünk.

Hirdetés

Az Omikron/The Nomad Soul és a Fahrenheit/Indigo Prophecy óta a kalandjátékosok körében félistenként tisztelt David Cage és csapata (Quantic Dream) egy ideje a forradalminak (élethű mimika, gesztusok, érzelmek kifejezése) ígérkező Heavy Rain címen futó, s egyelőre csupán PS3-ra bejelentett projekjén dolgozik. Surfer Girl tudni véli, hogy egy-két hónapon belül debütál az első nyálcsorgatónak szánt teaser, melyben a főhősnőnk, Mary átlagos reggelét kísérhetjük figyelemmel, mígnem hasadékra bukkan az idő szövetében. Továbbá azt is állítja, hogy a Quantic Dream azért ejtette az Omikron KARMA címen futó folytatását, mert egyszerűen nem volt elég jó a történet, s helyette valami máson dolgozik, ami nem a már korábban említett Hevy Rain.

heavyrain.jpg


David Cage-től eltávolódva evezzünk át az Ubisoft Montpellier irodájába, ahol állítólag Michel Ancel (Rayman, Beyond Good & Evil, King Kong) a frissen felvett Yoshitaka Amano-val karöltve ügyködik a Beyond Good & Evil folytatásán.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)