Hirdetés

Egy új Tom Clancy-játékot jelenthet be a Ubisoft

|

Egy titokzatos videó arra enged következtetni, hogy a vállalat egy új projekttel bővíti valamelyik Tom Clancy-szériát.

Hirdetés

Több Tom Clancy nevével fémjelzett franchise-a van a Ubisoftnak és mindegyik nagy sikernek örvend: ott a Rainbow Six: Siege, a Ghost Recon: Wildlands, az idén folytatódó The Division és a Splinter Cell is, bár a 2013-as Blacklist óta nem bővült a sorozat. A Tom Clancy's azonban nem csupán egy jól csengő brand, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy crossover-tartalmakat is kapjunk, így kerülhetett be a Wildlandsbe Splinter Cell témájú esemény is. És pontosan emiatt reménykedünk most abban, hogy Sam Fisher hamarosan ismét munkát fog kapni. 

Hirdetés

A PCGamesN számolt be néhány rajongó felfedezéséről, akik a Wildlands fájljaiból kinyert felhasználónévvel és jelszóval (asantos/10068) be tudtak lépni a Tom Clancy-játékok univerzumában szereplő kitalált vállalat, a Skell Tech honlapján, ahol egy rejtélyes, a Ubisoft hivatalos YouTube csatornájáról beágyazott és a nyilvánosság elől elrejtett videó fogadta őket. Ebben a Skill Tech vezetője, Jace Skell promózza a fiktív cégóriás legújabb technológiáit, például olyan drónokat, amik a mezőgazdaságban és az orvosi ellátásban segíthetnek. Íme: 

A találgatások szerint mindez vagy egy már meglévő videojáték folytatását, egy új IP-t vagy egy kiegészítő bejelentését vezetheti fel. Sokan reménykednek egy új Splinter Cellben (főleg Jade Raymond korábbi nyilatkozata után), de az is lehetséges, hogy a The Division 2-vel kapcsolatos a felfedezés. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)