Hirdetés

Magyar felirattal érkezik a Splinter Cell: Blacklist

|

Az Assassin's Creed 3 hazai sikerének köszönhetően a Ubisoft a Splinter Cell: Blacklistet is magyar felirattal szállítja.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist megjelenése ugyan még odébb van, de talán gyorsítja a várakozás fájóan lassan múló perceit a tudat, hogy Sam Fisher következő kalandja magyar felirattal érkezik.

Az Assassin's Creed III és a Dishonored után tehát egy újabb AAA cím lesz elérhető magyarul rögtön a megjelenésekor, örvendjünk ennek mindnyájan, mert kis országunk is kezd bekerülni a külföldi kiadók látóterébe. Egyébként nem a Blacklist az első a Splinter Cell sorozatban, ami lokalizációt kap: a Pandora Tomorrow-hoz például szinkron is készült.

A játék többjátékos módjáról érkezett egy új trailer, íme:

A Spies Vs. Mercs című videó alapján kémként a sötétség lesz legnagyobb szövetségesünk, zsoldosként pedig páncélzatunk segít majd a túlélésben. Engem felpörgetett az előzetes, már várom, hogy kipróbálhassam a játékot.

A Splinter Cell: Blacklist augusztus 23-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra több kiadásban is (távirányítós repülővel, vagy anélkül), de ami mindegyikben közös lesz: a magyar felirat. Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)