Hirdetés

Tom Clancy's The Division - így teljesít a PC-s verzió

|

Végre megjelent a Tom Clancy's The Division és kiderülhetett, hogy nagyjából mire számíthatunk a játék PC-s verziójában.

Hirdetés

Rengeteg várakozás előzte meg a Ubisoft poszt-apokaliptikus online lövöldéjét, de a napokban végre napvilágot látott a Tom Clancy's The Division. A cég korábbi játékait követően jogosan aggódtak a játékosok, hogy vajon a PC-s változat mennyire lesz majd működőképes, pár tesztelő pedig most alaposabban is megvizsgálta ezt a verziót.

A Dark Side of Gaming alaposan nekiment a játéknak egy 4.0 Ghz-re felhúzott Intel i7-es processzorral, 8 GB memóriával és egy GTX 690-nel felszerelkezve. A legújabb Nvidia driver egyébként már be van állítva rá, hogy támogassa az SLI-t, szóval azzal sem kell vacakolni. A DSOG tesztjei szerint egyébként a The Division legikább a GPU-t terheli le, szóval érdemes tényleg valamilyen erős videókártyával készülni. Ultra minőségű beállításokon nem is nagyon sikerült tartani a stabil 60fps-t, ezért a srácok medium beállításokon játszottak, ahol már 50 és 75 közé esett a mutató, de ezt is csak akkor, ha SLI-be voltak kötve a kártyák, egy GPU esetén már ehhez is kevés volt a GTX960.

Egy 980Ti bekötése után már azért egészen más volt a helyzet, még full HD felbontásban és magas beállítások mellett is sikerült 80fps-t elérni, persze azért az Nvidia speciális árnyékolási effektusai még ezt a kártyát is egy kicsit megizzasztottták, eből is világosan látszik, hogy ezek a feature-ök tényleg a legerősebb PC-khez készültek. Persze azért nem kell megijedni, mert az engine egyik jól előnye, hogy még kicsit kevésbé izmos gépeken is remekül szuperál.

Kaci, aki PC-n tesztelte a játékot hasonlókat tapasztalt, ő egy Intel i5-2500k-t, 8GB memóriát és egy Radeon R9 270X-et tudhat magáénak, amin közepes beállítások mellett is relatíve stabilan sikerült tartani az 50fps-t. Nyilván a tesztben szó esett arról is, hogy a játék nem néz ki olyan jól, mint a legelső bemutatón, de ettől még mindenki egyetért abban, hogy eddig ez az egyik leglátványosabb open world játék.

Nektek mik a tapasztalataitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)