Hirdetés

Vadonatúj játékot csinálnak a Splinter Cell: Blacklist fejlesztői

|

A legutóbb a Splinter Cell: Blacklistet készítő Ubisoft Toronto új munkatársat keres egy még be nem jelentett projekthez, ami valószínűleg nem a sorozat köverkező epizódja lesz.

Hirdetés

A Ubisoft rengeteg stúdiója közül sosem tudni, melyik rukkol elő egy új játékkal a semmiből. A Ubisoft Torono csapata egy új IP-hez keres játéktervezőt, bár az sem kizárt, hogy egy már évek óta készülő, még be nem jelentett címhez keresik az új munkatársat.

A Splinter Cell: Blacklist megjelenése óta nem nagyon hallhattunk a csapatról, hiszen a Ubisoft Montréalnak segítettek az Assassin's Creed Unity és a Far Cry 4 munkálataiban. Azt viszont az akkoriban még ott dolgozó Jade Raymond árulta el tavaly tavasszal, hogy bőven tartogat meglepetéseket a Torontóban létrehozott stúdió is, így simán meglehet, hogy az akkor belengetett új IP-k egyikéhez keresik az új dizájnert. A feltételek között egyébként AAA-játékfejlesztésben szerzett tapasztalat szerepel, alapvetően a karakterek, kamerakezelés és irányítás területén, amiből persze nem fogjuk tudni kitalálni, miről van szó, hiszen ez nagyjából minden játékhoz kell.

Persze hogy az E3-as, elég jól sikerült show után mikor kerülhet sor legközelebb az új IP bejelentésére, kérdéses, bár többen tartogatnak újdonságokat az augusztusi Gamescomra is. A Ubisoft Toronto korábbi vezetője, Jade Raymond mindeközben az EA partnereként építget egy teljesen új céget.

Ti milyen új IP-t látnátok szívesen a Ubisofttól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)