Hirdetés

Ubisoft - távozik Jade Raymond

|

Tíz év után távozik a Ubisoft Toronto éléről Jade Raymond, az Assassin's Creed II, a Watch Dogs és a Splinter Cell Blacklist executive producere.

Hirdetés

Jade Raymond 2004 tájékán robbant be a köztudatba, amikor a Ubisoft őt nevezte ki az első Assassin's Creed producerének.

Mivel láthatóan jó munkát végzett, a későbbiekben executive producerként felügyelt több nagy Ubisoft projektet is, 2009-ben pedig megnyitotta a Ubisoft Torontót, ahol mnd a mai napig vezérigazgatóként dolgozott. Most elmegy, hogy új lehetőségek után kutasson. „Tíz elképesztő évet töltöttem a Ubisofttal, és büszke vagyok arra, hogy az ipar legjobb csapatainak részeként valóban emlékezetes játékokat készítettünk” – mondta Raymond. „Ez karrierem egyik legnehezebb döntése, de a torontói stúdió erős, és biztos úton halad. Biztos vagyok benne, hogy most jött el az idő, hogy átadjam a stúdió vezetését Alexnek, és más ambíciókat, új lehetőségeket kutassak. Később többet is elárulok arról, hogy mi a következő lépés számomra, de egyelőre csak meg szeretném köszönni a Ubisoftnak az évek során tanúsított együttműködést, és a legjobbakat kívánom nekik.”
 

 

Helyét az imént említett Alex, azaz Alexandre Parizeu veszi át, aki 15 éve van a szakmában. Ő volt a Splinter Cell Blacklist vezető producere, valamint a Rainbow Six Vegas és a Splinter Cell Conviction producere. Yannis Mallat, a montreali és torontói stúdió CEO-ja megköszönte Jade munkáját, és sok sikert kívánt neki. Mi úgyszintén sok sikert kívánunk, és nagyon hálásak vagyunk azért, amit eddig tett értünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)