Hirdetés

Jövő évtől kezdve lejárnak majd a Ubisoft Club jutalompontok

|

Aki évek óta gyűjtögeti a pontjait annak érdemes lesz hamarosan beváltania őket.

Hirdetés

A Ubisoft digitális platformján játszogatva és vásárolgatva előbb-utóbb hűség pontokat kapunk, melyeket aztán be lehet váltani spéci tárgyakra vagy akár 20 százalék leárazásra egy-egy játékvásárlás során.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy ezeket a hűségpontokat 2019. április 1. után a megszerzésüket követő 2 éven belül el kell majd használnunk, különben eltűnnek a fiókunkból. A rendszer úgy működik majd, hogy mindig a legrégebben megszerzett pontjainkat fogja felhasználni.

"Most átállási időben vagyunk, ami azt jelenti, hogy mától 2019. március 31-ig kell elkölteni minden Club pontot. Ha van mondjuk 60 pontod, azokat március 31-én még eltudod majd költeni, de április elsején eltűnnek majd. Az új rendszer aznap lép majd életbe: minden hónap utolsó napján lejárnak majd a két évnél régebben szerzett pontjaid."

Mióta a Ubisoft egy tőlem meglehetősen távol álló irányba vitte az Assassin's Creed sorozatot, azóta a közelében sem voltam a platformnak, de mint kiderült március 31-ét követően én például 200 ponttal kevesebb leszek. Mindenki nézze meg, hogy mennyi pontja van a profilján, és használja fel őket, mielőtt késő lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)