Hirdetés

Ezért szeretik a PC-t a Ubisoft fejlesztői

|

Egy új reklámfilmben arról mesélnek a Ubisoft egyik csapatának tagjai, hogy miért is különleges a számos játékra is alkalmas platform között a PC.

Hirdetés

A Ubisoftról nem igazán lehet elmondani, hogy lenne olyan platform, amit ne szeretnének legalább egy kicsit, hiszen még a Wii U-t is komolyan támogatták a megjelenésekor. Így azon már igazán nem lepődünk meg, hogy a rengeteg lehetőséget hordozó PC-t is sokan szeretik a kiadón belül. Erről meséltek a The Divisiont is jegyző Ubisoft Massive tagjai a Uplay legújabb reklámjában.

Hirdetés

Így az alábbi videóban elmesélik, mik voltak az első PC-s élményeik, mikkel játszanak manapság PC-n, de a rövid interjúrészletek között olyan is van, ami a PC-hez törvényszerűen hozzátartozó bütykölést emeli ki.

"Azért imádom a PC-s játékot, mert megvalósít egyfajta önállóságot, ahol neked kell mindent csinálnod: te rakod össze a géped, te javítod meg, ha elromlik és neked kell mindent telepítened is. Így pedig sok mindent kipróbálsz és sok új dolgot tanulsz"

- mesélte az egyik programozójuk, Olafur Waage.

Ugyan a cinikus gamerek szerint a Ubisoft szerint ezek közül sokat nem használ ki, az egyik kapcsolattartójuk kiemelte a platform nyitottságának pozitív hatásait is.

"A PC-s játékok egyik nagy előnye a sokszínűség, amivel találkozhatsz, legyen szó akár rétegjátékokról, vagy bizonyos modokról, amiket a közösség készített, szóval egy csomó dolog történik PC-n, amit máshol nem találsz meg"

- mondta Veith Hellmich. Ilyen és ehhez hasonló rövid nyilatkozatokkal nyilvánította ki a Ubisoft, hogy számukra még mindig fontos a platform, reméljük ezt a jövőben is bizonyítják olyan kiválóan támogatott játékokkal, mint a Rainbow Six Siege és nem kell majd gyakran morgolódnunk a portjaik miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)