Hirdetés

A Ubisoft bejelentette VR játékainak megjelenési dátumait

|

Ha már bemelegítetted otthon a VR készletedet, akkor elkezdheted feltölteni a malac perselyt. Itt a Ubisoft VR kínálata.

Hirdetés

A Ubisoft készül néhány Virtual Reality címmel a következő hónapokban, és ezeknek a megjelenési dátumait mind be is jelentették. Kemény őszi hónapok jönnek azok számára, akik be akarják szerezni majd az összes VR címet.

A virtuális térben vezethető Enterprise fedélzetét szimuláló Star Trek: Bridge Crew Oculus Riftre, PlayStation VR-ra és HTC Vive-ra november 29-én érkezik.

A kompetitív mókázásnak ígérkező Eagle Flight más-más időpontokban érkezik az összes platformra. Az Oculus Rift október 18-án kapja meg a saját verzióját, a PlayStation VR november 8-án követi, majd a HTC Vive lesz az utolsó december 20-án.

A Werewolves Within minden platformra december 6-án érkezik, de azt megelőzően még befut a Trackmania Turbo VR frissítése november 8-án.

Ti beszerzitek valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)