Hirdetés

Ubisoft - Vuvuzelával a kalózkodás ellen

|

Jópofa és hatásos az új védelem. Kell ennél több?

Hirdetés

Új fegyvert talált a kalózok ellen az Ubisoft. Emlékeztek még, hogy mitől volt hangos idén nyáron a labdarúgó-világbajnokság?

Mint az őrjöngő méhkas; úgy duruzsoltak a vuvuzelák egész nyáron, hogy szinte hiányérzetünk volt, mikor a spanyolok átvették a trófeát és lassan elült a zsivaj. Ezt a tömegoszlató eszközt csempészte bele az Ubisoft a Michael Jackson: The Experience Nintendo DS változatába, amit ha illegális másolatként a netről töltünk és és próbálunk használni, Jacko számait ordenáré vuvuzelaszó fogja kísérni, miközben a játék kezelőfelületének egy része eltűnik, ami így ráadásul végképp használhatatlanná válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)