Hirdetés

Watch Dogs 3 - már a következő konzolgenerációra készül?

|

A rajongók legújabb felfedezése szerint könnyen előfordulhat, hogy a sorozat következő része már nem a jelenlegi generációt célozza meg.

Hirdetés

Jó ideje hallani mindenféle pletykákat arról, hogy a nagyobb stúdiók már fejlesztenek a Sony és a Microsoft következő generációs gépeire, viszont most egyes rajongók úgy gondolják, hogy kézzel fogható bizonyítékot találtak erre.

Hirdetés

A Ubisoft nemrég benyújtott egy Watch Dogs 3-hoz kapcsolódó védjegykérelmet, ami önmagában nem lenne érdekes, viszont sok rajongónak szemet szúrt, hogy a védjegy semmilyen módon nem kapcsolódok a sorozat korábbi védjegyeihez, pedig könnyen hozzáfűzhették volna az előzőekhez, ami olcsóbb megoldást jelentene és rövidebb ideig tartana a feldolgozása.

A következő konzolgenerációra utaló elméletet egy YouTube-felhasználó dobta fel, aki egyébként az alábbi videóban részletesen össze is foglalja, hogy miről van szó:

Szerinte a történethez az is hozzátartozik, hogy a Ubisoft korábban megosztott egy titokzatos Tweetet a Watch Dogs 2 hivatalos profilján, amelyben annyi szerepelt, hogy

"This is everything."

A Tweetet azóta letörölték, de az általános vélekedés szerint mind a két rejtélynek köze van a sorozat következő epizódjához. Persze egyelőre ez mind csak találgatás és könnyen lehet, hogy az új védjegynek egész egyszerűen valami számunkra nem látható jogi magyarázata van, de azért találgatni persze lehet.

Ti mit gondoltok? Milyennek képzelnétek el a Watch Dogs harmadik részét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)