Hirdetés

UBOAT - még áprilisban befut a túlélésre kihegyezett tengeralattjáró-szimulátor

|

A második világháború idején játszódó alkotásban nemcsak a víz alatt úszó gépről, hanem annak legénységéről is gondoskodnunk kell.

Hirdetés

Sok mindenről szólhat egy szimulátor, de viszonylag ritkán találkozni olyan játékkal, amiben egy tengeralattjárón tengethetjük a mindennapjainkat. Azonban a Deep Water Studio most pontosan ezt a témát járja körbe, és már nem is kell sokat várnunk az alkotásukra.

Hirdetés

A hivatalos leírás szerint a UBOAT egy sandbox túlélős játék lesz, amiben egy második világháborús német tengeralattjáró felett vesszük át az irányítást. Legénységünknek gyakorlatilag ez a hadi gépezet az otthona, nekünk pedig az a dolgunk, hogy megfelelő ellátást biztosítsunk a matrózoknak és megpróbáljuk őket életben tartani, hiszen rengeteg veszély leselkedik rájuk a nyílt vizeken. Játék közben különféle feladatokat is kapunk majd a német haditengerészettől, amelyek elvégzéséért pénz és hírnév lesz a jutalmunk.

Ellenségekből sem szenvedünk majd hiányt, illetve elég gyakoriak lesznek az olyan szituációk is, amikor meg kell hoznunk egy-egy fontosabb döntést. Mindent összevetve tehát egy elég komplex játékélménnyel találkozhatunk majd a UBOAT-ban, ami a jelenlegi tervek szerint április 30-án válik elérhetővé korai hozzáférésen keresztül a Steamen.

Az alábbi videóban meg is nézhetitek, hogyan működik majd a tengeralattjáró menedzselése.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)