Hirdetés

UFC - Bruce Lee az előrendelőknek!

|

Egy bolti display-en látható információk szerint a UFC előrendelői a lehető legjobb DLC-t kapják, amit csak kaphatnak. Megtudtuk a megjelenési dátumot is.

Hirdetés

Frissítés: Az Electronic Arts megerősítette, hogy Bruce Lee is játszható karakter lesz, és elmondta, hogy virtuális mása nem csak a külsejét, de minden mást tőle kölcsönzött. „Nem csak úgy néz ki, mint Bruce Lee. Ő Bruce Lee” - nyilatkozta Ian Lloyd, a játék művészeti vezetője. Kétféleképpen lehet őt feloldani: egyrészt az előrendeléssel, másrészt a kampány mód Pro vagy magasabb fokozaton való befejezésével. A megjelenési dátumot egyébként nem erősítették meg.

Frissítés 2: És itt a trailer is.

Korábban írtuk: Miután az EA Sports megszerezte a THQ-tól a UFC játékok jogait, rögtön tudta, mit szeretne kezdeni velük. Még idén megjelenik az első next-gen verekedős sportjáték, és nem csak látványos lesz, de mindent tartalmaz, amire az egyszeri verekedőssportjáték-rajongó vágyhat.

Amellett, hogy az EA Sports ígérete szerint a játék Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt 1080p-ben fog futni, lesznek benne női harcosok is, és mint arról a minap lefotózott bolti display árulkodik, az előrendelők Bruce Lee-t, az MMA atyját kapják játszható karakterként. Ami azért kimondottan menő. 
 

A képen továbbá az is látható, hogy a megjelenési dátum június 17, és mivel az egy keddi nap, a játék hozzánk valószínűleg június 20-án, pénteken érkezik.

Játszottatok a korábbi részekkel? Mit vártok az újtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)