Hirdetés

A streamer, aki úgy csinált, mintha kontrollerrel irányította volna a UFC meccset

|

Lester a Twitchen közvetített egy UFC mérkőzést, ami még önmagában nem lenne annyira szórakoztató. Az már inkább, hogy úgy csinált, mintha ő irányította volna.

Hirdetés

AJ Lester gondolta, hogy jó ötlet lenne streamelni a szombati UFC meccset, amihez rágcsálni való helyett egy kontrollert vett a kezébe. Emberünk úgy csinált, mintha a UFC videojátékot nyomta volna, és még hisztizett is, amikor a karaktere nem blokkolt. Ahogy azt kell.

Hirdetés

A srác hatalmasat robban a stream után. Egy jelenetet lementettek az adásból az interneten, ami már 63 000 retweetnél és 140 ezer like-nál jár.

Lester azóta már streamelt ezt-azt és elmondta, hogy ki kellett kapcsolja az értesítéseit mert megőrült tőle a telefonja. Lester évek óta egy nagyon kis csatornát üzemeltetett és csak hobbiból streamelgetett. Ez most lehet, hogy meg fog változni.

Már csak az a kérdés maradt hátra, hogy mennyire legális is ez az egész. Lester azt nyilatkozta, hogy még senki nem kereste fel jogi gondokkal, így lehet, hogy már nem is lesz gondja a UFC meccs streameléséből. Ezért ugyanis a Twitch kérdés nélkül szokta letiltani az embereket. Úgy néz ki, hogy Lester több szempontból is szerencsés srác lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)